Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σας προσκαλεί στην έκθεση αποφοίτων από τα εικαστικά σεμινάρια με θέμα «ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ» και «ΚΟΜΙΚΣ».

eikonografisiΤα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης από το Νοέμβριο μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη 2013, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον κ.Κωνσταντίνο Αρώνη, αρχιτέκτονα, ζωγράφο και εκπαιδευτικό.

Στόχος των σεμιναρίων ήταν, για την «εικονογράφηση» κατ’ αρχήν η εξοικείωση με ένα παραδοσιακό υλικό ζωγραφικής, τις ξυλομπογιές και η εισαγωγή στην μεθοδολογία και την πρακτική μιας επαγγελματικής εικονογράφησης. Για τα «ΚΟΜΙΚΣ» στόχος ήταν η παρουσίαση των επί μέρους κεφαλαίων που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο έργο κόμικς (σενάριο, ντεκουπάζ, δημιουργία ηρώων, περιβάλλων χώρος, σκιτσογραφία, σύνθεση της σελίδας, κλπ)

εκθέτουν οι:

Αντωνία Σδουκοπούλου, Μελετινή Τσίλη, Χρυσάνθη Πρωτοψάλτη, Αγγελική Κουρή, Ανδρέας Κουρής, Μαρία Κουμπατή, Κωνσταντίνος Χρυσοστομίδης, Ουρανία Μανουσαρίδου, Ολυμπία Ζήση, Χριστίνα Νεδέλκου, Αγορίτσα Λίτσα, Ηρακλής Αγαθαγγελίδης, Γλυκερία Βαϊνά, Αναστασία Σιδηροπούλου, Δέσποινα Καραμουσλή, Αλίκη Αβραμίδου.

Εγκαίνια: Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, στις 6.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 26 Ιουνίου – 8 Ιουλίου 2013

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Έλλης 8, Βέροια. Τηλ. 2331024494,