Νέα συνάντηση θα έχουν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι το βράδυ της Πέμπτης, στις 20:30, όπως διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον απόηχο της συνεδρίασης των τριών συμπολιτευόμενων αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

venizelos23Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «κρίνονται πολλά θέματα ταυτοχρόνως», επισημαίνοντας την ανάγκη «επαναθεμελίωσης» της κυβέρνησης.

Σημείωσε πως οι πολίτες επιθυμούν μία «κυβέρνηση γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας», στόχος για τον οποίο απαιτείται μία «νέα προγραμματική συμφωνία» με «κανόνες που θα τηρούνται.

»Η πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές, θέλει σταθερότητα», συνέχισε ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως οι εταίροι πρέπει να αντιμετωπίσουν «ζητήματα σεβασμού στην δημοκρατική τάξη, την δικαιοσύνη και την νομιμότητα».

Αναφερόμενος στο «μέτωπο» της ΕΡΤ, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία που να «εξασφαλίζει την άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας» και «την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόραση σε όλες τις συχνότητές της».

Πηγή: skai.gr