Η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί, διότι φήμες λένε ότι πιθανόν να μετατεθούν για το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο το πολιτικό παρασκήνιο του Δήμου Βέροιας έχει πάρει φωτιά. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για υποψήφιοι Δήμαρχοι και έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους.

papagiannis1Εκτός από τα κλασικά ονόματα τα οποία γνωρίζουμε ήδη ότι προδιατίθενται ή έστω λέγεται ότι θέλουν  να κατέβουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δηλαδή  η κ. Ουσουτζόγλου και ο κ.Καραπαναγιωτίδης, στο προσκήνιο εμφανίστηκαν και άλλα δυο ονόματα, γνωστοί δικηγόροι της Ημαθίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη θέση της δημαρχείας. Ένας εκ των οποίων είναι ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης, εξαίρετος επιστήμονας, ο οποίος θέλει να φέρει από ότι φαίνεται φρέσκο αέρα στο Δήμο Βέροιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης έχει δηλώσει “Θέλω να κατέβω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θέλω να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας. Είναι μια απόφαση την οποία έχω σκεφτεί καλά και έχω ξεκινήσει ήδη τις επαφές μου. Ο Δήμος χρειάζεται νέα άτομα και νέες ιδέες”. Το ψηφοδέλτιο το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει θα στελεχωθεί από αξιόλογους ανθρώπους και από όσα έχει δηλώσει ο κ.Παπαγιάννης θα είναι υπερκομματικό.

Αυτό που μας μένει είναι να περιμένουμε να δούμε…τι θα συμβεί στο πεδίο μάχης των δημοτικών εκλογών του Δήμου Βέροιας καθώς προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον…