Ένα περίεργο αντικείμενο έγινε ορατό πάνω από τον λασιθιώτικο ουρανό, το βράδυ της Μ. Παρασκευής, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Το είδαν κάτοικοι κυρίως στη Νεάπολη, οι οποίοι αρχικά σκέφτηκαν από επρόκειτο να αεροπλάνο, ή ακόμα και για κάποιον αστεροειδή.

Ωστόσο όπως βλέπετε και στο βίντεο, το περίεργο αντικείμενο ήταν διαφορετικό. Μία φωτεινή μπάλα που κινούνταν, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία τριών οικογενειών, πετούσε σε κοντινή απόσταση πάνω από τα κεφάλια τους, και εξαφανίστηκε, παίρνοντας ταυτόχρονα ύψος, γεγονός που ξάφνιασε ακόμη περισσότερο τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής στο cretalive, οι οποίοι το κατέγραψαν με ερασιτεχνική κάμερα λίγο πριν εξαφανιστεί, το περίεργο αντικείμενο ήταν φωτεινό και έμοιαζε με μάζα από φωτιά, αφήνοντας τους, στην κυριολεξία αποσβολωμένους.

Το γεγονός ότι έγινε ορατό από πολλούς κατοίκους και οικογένειες, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την προέλευση του αντικειμένου, που «φώτισε» διαφορετικά τη νύχτα της Μ.Παρασκευής…

http://vimeo.com/65448993

Πηγή: zougla.gr/cretalive.gr