Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας, η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με θέμα “Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Υπαλλήλων-Εκπαιδευτικών”.

provathmia dikaioΤην ημερίδα παρακολούθησαν οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας και παραβρέθηκαν ο Δ/ντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Ευθύμιος Φλιτούρης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Α/θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Κουτσουπιάς Φώτιος, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Σταγιόπουλος Πέτρος, Τύμπα Ευαγγελία, Γώτη Ευθυμία και Ελισάβετ Τάρη, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ημαθίας κα Αναγνώστου Ειρήνη και ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος κ. Σχιστός Χρήστος.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν θέματα σχετικά με την έννοια και το περιεχόμενο του Πειθαρχικού Δικαίου, την Πειθαρχική Δικονομία και τα ένδικα μέσα, με εισηγητές τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Διονύση Διαμαντόπουλο, τον εκπ/κό της Δ/νσης κ. Ηρακλή Αγαθαγγελίδη και την εκπ/κό-νομικό της Β/θμιας Εκπαίδευσης κα Βερονίκη Καραγιαννίδου.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση σχετικά με επίκαιρα θέματα του Πειθαρχικού Δικαίου.