Από την “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή” (ΚΕΕΡΦΑ) Ημαθίας, κοινοποιήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το αβγό του φιδιού έσπασε και τα φίδια κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

antifasistΟι συμμορίτες της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύονται την εξαθλίωση που φέρνουν στο λαό τα Μνημόνια και ο καπιταλισμός και ενδυόμενοι την προβιά αντισυστημικού κόμματος αντλούν ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη.

Αυτό το πολιτικό μόρφωμα, αυτή η συμμορία δολοφόνων που είναι πιστή στην εξυπηρέτηση των καπιταλιστών πρέπει να σταματήσει τη δράση του. Αυτό μπορεί να γίνε με έναν μόνο τρόπο. Να βρει μπροστά του ένα μαζικό αντιφασιστικό κίνημα που να είναι διατεθειμένο να αντιπαρατεθεί στη μάχη του δρόμου.

Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής έκαναν επίδειξη δύναμης το Σάββατο στη Βέροια. Με το γνωστό τους αποκρουστικό στυλ και με εμμετικά συνθήματα παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους βρωμίζοντας τόσο αισθητικά όσο και πολιτικά. Οι πολίτες παρακολουθούσαν φοβισμένοι. Αντίδραση ουσιαστική δεν σημειώθηκε.

Αυτή την αδυναμία πρέπει να την καλύψουμε. Η ΚΕΕΡΦΑ Ημαθίας καλεί όλους τους αντιφασίστες, πολίτες και σωματεία και φορείς, σε ανοιχτή αντιφασιστική συνέλευση την Τετάρτη στις 7μμ στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.
Να βρεθούμε, να συζητήσουμε τρόπους δράσης και παρέμβασης σε ισότιμη βάση, να δείξουμε στους συμπολίτες ότι η Ημαθία και η Βέροια δεν φοβάται, αντιδρά, αντιστέκεται.

ΚΕΕΡΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ