Τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 ο Στρατηγός Διοικητής της Ι Μεραρχίας Χρήστος Καββαδίας, με ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του στο Στρατηγείο που εδρεύει στο Δήμο Βέροιας.

IMG_0072Η Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Στρατηγό και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία του δήμου με το Στρατηγείο της Ι Μεραρχίας θα είναι άριστη στο πλαίσιο της αγαστής σχέσης του Δήμου με όλες τις τοπικές Αρχές.

Ο Στρατηγός ενημερώθηκε από τη Δήμαρχο γύρω από την τοπική ιστορία και τα δημοτικά δρώμενα και ξεναγήθηκε στο κτίριο του Δημαρχείου. Ανταπέδωσε τις ευχές στη δήμαρχο και διαβεβαίωσε ότι η Ι Μεραρχία είναι πάντα στο πλευρό του Δήμου για κάθε μορφή συνεργασίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των κοινών ενδιαφερόντων.

Η Δήμαρχος τόνισε ότι η κρίση δημιουργεί δυσάρεστες συνθήκες στην κοινωνία που με τη σειρά τους δημιουργούν την ανάγκη όλοι οι φορείς του τόπου να συνεργάζονται εξαντλώντας κάθε δυνατό μέσον για κοινωνική προσφορά και απ την πλευρά του ο κ. Καββαδίας συμφώνησε ότι και ο στρατός ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μπορεί να συνδράμει σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα.