Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλες τις Αμερικανικές Γωνιές την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου για την επιχειρηματικότητα, η Αμερικανική Γωνιά της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας διοργανώνουν εκδήλωση/διάλεξη με θέμα «Οδηγός Σύνταξης Επιχειρηματικού Σχεδίου – Business Plan».

bus_planΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης στην οδό Έλλης 8.

Θα μιλήσει η κ. Αποστολίνα Τσαλταμπάση, MBA, Διευθύντρια της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης OECON και «Πρέσβειρα Επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης» http://www.oecon.gr/

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες, ειδικά τους νέους που θέλουν να μάθουν πως η σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Για τυχόν διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας (κ. Ασπασία Τασιοπούλου) στο τηλ. 2331024494 http://www.libver.gr/ και στο Επιμελητήριο Ημαθίας στο τηλ. 2331025470 (κ. Όλγα Σαββίδου) http://www.imathiachamber.gr/