Επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Αβραάμ Γούναρη, πραγματοποίησε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη προκειμένου να καταθέσει αίτημα για παραμονή της Κτηματικής Υπηρεσίας στην Ημαθία.

xaroulaΕίχε προηγηθεί συνεργασία της Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτρη Ζυγουλιάνο, ο οποίος και έθεσε υπόψη της αναλυτικά τα προβλήματα που θα προκύψουν σε μια σειρά πράξεων που αφορούν τους πολίτες όλης της Ημαθίας σε ενδεχόμενη πραγματοποίησης της φημολογούμενης απομάκρυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας του νομού προς την Θεσσαλονίκη.

Απ την επίσκεψη της Δημάρχου στον κ. Γούναρη, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι υπάρχει πρόταση απομάκρυνσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας και δεν πρόκειται για μια απλή ιδέα.

Η κ. Ουσουλτζόγλου ζήτησε να ληφθούν υπόψη οι σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια επιλογή, τόσο στην ποιότητα των υπηρεσιών για τους πολίτες όχι μόνο του δήμου Βέροιας αλλά ευρύτερα όλων των κατοίκων του νομού.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία της Δημάρχου Βέροιας αφορά την παραμονή στη Βέροια μιας νευραλγικής σημασίας υπηρεσίας για όλη την Π.Ε. Ημαθίας, όπως είναι η Κτηματική Υπηρεσία.