Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στη Δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου, την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βέροιας με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ιωάννα Σοφρόνωφ και τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Μελιόπουλο.

Δημαρχείο ΒέροιαςΑντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση των μελών της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με τα θέματα και τα προβλήματα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας. Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε την συνάντηση ήταν αυτό των καθυστερήσεων στην πληρωμή των εργαζομένων, που πρέπει να γίνει από χρήματα ΕΣΠΑ μέσω του Υπ. Εργασίας και του ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Η Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της Υπηρεσίας του Δήμου ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και οι απαραίτητες οχλήσεις από την ίδια στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς ώστε να δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα των εργαζόμενων.

Οι συμμετέχοντες κατέληξαν ότι πρέπει να ενταθούν και να συντονισθούν οι προσπάθειες ώστε να λυθούν τα θέματα των εργαζομένων.