Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Μαύρου Θεάτρου «Άσπροι Γλάροι» του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, την οποία πλαισίωσε και η ομάδα κρουστών του ίδιου προγράμματος, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

glaroiΤην εκδήλωση άνοιξε η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ, Τσολάκη Χριστίνα, μιλώντας για τη συνεργασία του Κέντρου με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΑΡΓΩ, καρπός της οποίας υπήρξε και η εκδήλωση. Στη συνέχεια η Θεανώ Χατζούδη, υπεύθυνη της ομάδας κρουστών, παρουσίασε τη φιλοσοφία του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΑΡΓΩ και τους συντελεστές της παράστασης, τονίζοντας την αξία της καλλιτεχνικής έκφρασης στη διαδικασία της απεξάρτησης, για να παραδώσει τη σκυτάλη στην Ομάδα Κρουστών του προγράμματος , η οποία «απογείωσε» απότομα το κοινό με την παρουσία της επί σκηνής.

Ακολούθησε η παράσταση με τεχνική Μαύρου Θεάτρου από τους «Ασπρους Γλάρους» , όπου ο «Ρούχλας» έκλεψε τις εντυπώσεις…Την παράσταση παρακολούθησε η Βουλευτής Ημαθίας κα Μπατσαρά Γεωργία και εκ μέρους του Δήμου οι Κορωνάς Θεόφιλος, Αντιδήμαρχος και Γιώργος Μιχαηλίδης, Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.