Αύριο, Πέμπτη, κλειστά θα παραμείνουν Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ, λόγω νέας 24ωρης απεργίας, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ταυτόχρονα σήμερα, Τετάρτη, από τις 15.00 και έως τη λήξη της βάρδιας, θα κινηθούν Μετρό και Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, λόγω της απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Κλειστοί θα παραμείνουν – με εντολή της αστυνομίας- οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμό και Ακρόπολη, μέχρι νεοτέρας εντολής από τις αρχές.

Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, ενώ το Τραμ θα λειτουργήσει μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Δεν θα λειτουργήσουν Προαστιακός, λεωφορεία και Τρόλεϋ, ενώ χωρίς ταξί βρίσκεται και σήμερα η πρωτεύουσα. Δεμένα παραμένουν και τα πλοία στα λιμάνια.

Με προσωπικό ασφάλειας λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ κλειστά παραμένουν σήμερα τα φαρμακεία

Παράλληλα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μηχανικοί, δικηγόροι, και εισαγγελείς ενώ απεργούν τραπεζοϋπάλληλοι, και εργαζόμενοι στους δήμους, δάσκαλοι, καθηγητές, και εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ.

Συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας

Στις 17.00 σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ στην πλατεία της Ομόνοιας καλεί το ΠΑΜΕ τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά τα μέτρα, στις 17.30.

Νέο συλλαλητήριο την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα αναμένεται να πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ, ημέρα που τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή ο προϋπολογισμός.

Πηγή: skai.gr