Η Κέρκυρα αποδεικνύεται μια από τις πιο ζόρικες ομάδες της Σούπερ Λίγκας!

Ακόμη και στο… κακό απόγευμα, όπως αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά, απέφυγε την ήττα, παίρνοντας τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Ούτε όταν είναι εντελώς παθητική στο παιχνίδι δεν χάνει αυτή η Κέρκυρα που έχει φτιάξει ο Άκης Μάντζιος.

Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά οι «Φαίακες» ήταν εντελώς παθητικοί κι όμως κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με σκορ 1-1 σε μία δύσκολη έδρα, όπως τα Περιβόλια.

Στον αντίποδα οι Χανιώτες προσπάθησαν, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό και την αναγνώριση ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να παίξει ποδόσφαιρο, πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που την ήθελε και έμεινε με την πίκρα, ότι παρά την εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω.

Στον αντίποδα η Κέρκυρα έδειξε ότι είναι μία πολύ σκληρή ομάδα για να χάσει, καθώς παρά την πολύ κακή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό και διευρύνει το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια.

Το ματς:

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που όσοι το παρακολούθησαν θα θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν, ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο. Υπήρχαν στιγμές που η κατοχή της ομάδας των Χανίων έφτασε και στο 73%, έναντι 27% της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Μαργκουδάκη στο 15’ να πλασάρει άουτ και στο 36’ με τον Αναστασάκο να μην σημαδεύει σωστά με κεφαλιά.

Ωστόσο, η δικαιοσύνη αποδόθηκε για τον Πλατανιά στο 41ο λεπτό, με τον Ουντότζι να παίρνει την μπάλα μετά από σουτ του Κάλαϊζιτς στο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Κέρκυρα προσπάθησε να μπει δυνατά, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα απείλησε την εστία του Κηπορού στο 49’ με τον Αγρίτη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα οι Χανιώτες ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του ματς και μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Ουντότζι στο 70’.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και πάλι με τον Γιάντση να κερδίζει το πέναλτι από τον Αργυρόπουλο και τον Μπάρκογλου στο 79’ να ισοφαρίζει για τους «Φαίακες». Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα αλλά δεν κατάφεραν σε σκοράρουν, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (82’ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος (72’ Ναζλίδης)

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Δέντσας, Γκοζάλες, Παληγεώργος, Μαρτσάκης

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παδήμας (46’ Τσοκάνης), Τσουμάνης (46’ Γιάντσης), Ηλιάδης, Καραλής (68’ Μπάρκογλου), Αγρίτης, Λεόν

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Βασιλόγιαννης, Κρητικός, Γκούμας

Πηγή: sday.gr