Ο αγνώριστος και κακός Ατρόμητος, απέναντι σε έναν αδύναμο και ανήμπορο να απειλήσει Λεβαδειακό, έμεινε στο 0-0 στο Περιστέρι, προκαλώντας αποδοκιμασίες για την εμφάνισή του!

«Τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας οι Βοιωτοί, ωστόσο δεν «ξεκόλλησαν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς:

Αν η λέξη θέαμα έχει συνδυαστεί με ωραίο ποδόσφαιρο, τότε ούτε στον Ατρόμητο, αλλά ούτε στο Λεβαδειακό δικαιούνται να την χρησιμοποιήσουν με την εικόνα που παρουσίασαν. Πολλά αβίαστα λάθη, διακοπές παιχνιδιού και ελάχιστες φάσεις, με τους Περιστεριώτες να διατηρούν την άκαρπη -όπως αποδείχθηκε- κατοχή της μπάλας και τους Βοιωτούς να είναι –ελαφρώς- κερδισμένοι με την έννοια ότι πρωταρχικός τους στόχος ήταν κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Το ξεκίνημα προϊδέαζε για κάτι καλύτερο από πλευράς θεάματος, καθώς αρχικά ο Μπρίτο και στην συνέχεια ο Σουμπίνιο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Ωστόσο αυτές οι δύο στιγμές δεν ήταν ενδεικτικές για το τι θα ακολουθήσει ή καλύτερα για το τι δεν ακολούθησε. Μπλοκαρισμένη από τον καλά οργανωμένο ανασταλτικά Λεβαδειακό, η ομάδα του Μπάγεβιτς δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Εμφάνιση που προκάλεσε την δυσφορία του κόσμου και «υποχρέωσε» τον Σερβοέλληνα τεχνικό να αναπροσαρμόσει από νωρίς τα πλάνα του. Η πρώτη «διορθωτική» κίνηση ήταν η είσοδος του Καραμάνου αντί του Μπέλιτς. Μετά από μια ώρα και πλέον παιχνιδιού, ο Καραμάνος δημιούργησε την πρώτη και μοναδική κλασική ευκαιρία, με τον Επστάιν να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

Οι κινήσεις από τον πάγκο δεν βοήθησαν τον Ατρόμητο να διεκδικήσει τη νίκη με το τελευταίο σφύριγμα να τον βρίσκει ανικανοποίητο όχι μόνο διότι δεν κατάφερε να φτάσει στο «τρίποντο», αλλά κι επειδή δεν έπεισε με την απόδοσή του. Στον αντίποδα, με ανάμεικτα συναισθήματα είναι στον Λεβαδειακό, καθώς ναι μεν πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως εξακολουθούν να βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (85’ Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο, Επστάιν, Μπέλιτς (54’ Καραμάνος), Κούτσι (73’ Δημούτσος).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Νάστος, Καραγκούνης.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μεντί, Γεωργίου, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (82’ Μπουντόπουλος), Πόι, Ροτζέριο (68’ Μαχαίρας), Βασιλείου (90+3’ Πινέιρο).

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λισγάρας, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας

Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

Πηγή: sday.gr