Το πακέτο των μέτρων πρέπει να είναι το τελευταίο και πρέπει να είναι εσωτερικά δίκαιο, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των κυβερνητικών εταίρων

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι πρέπει το πακέτο να βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση, αλλιώς οι αγορές δε θα πειστούν.

Τόνισε ότι το πακέτο των μέτρων πρέπει να συνοδεύεται από ουσιαστικά κοινωνικά και αναπτυξιακά αντίβαρα άμεσης εφαρμογής.

Εκτίμησε ακόμα ότι άλλες παρεμβάσεις στα εργασιακά δικαιώματα δεν βοηθούν ούτε την παραγωγικότητα, ούτε την απασχόληση και σημείωσε ότι είναι λάθος η εμμονή με το ζήτημα αυτό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ακραίο σημείο στα εργασιακά ήταν εκείνο που φθάσαμε το Φεβρουάριο σημειώνοντας ότι άλλες παρεμβάσεις στο θέμα δε βοηθούν

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε σκόπιμη την καθυστέρηση από πλευράς τρόικας στις διαπραγματεύσεις και σημείωσε ότι η καθυστέρηση των συζητήσεων με την τρόικα δεν ωφελεί την Ελλάδα.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα λειτουργήσει με απολύτως υπεύθυνο τρόπο και θα στηρίξει την κυβέρνηση και γνωστοποίησε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει στη Σύνοδο Κορυφής (18-19 Οκτωβρίου) πολιτικά το πραγματικό εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της Ελλάδας.

Πηγή: skai.gr