Ο Άγγελος Αναστασιάδης

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η ΑΕΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην πρόταση για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Οι οιωνοί μετά τη συνάντησή του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλου το βράδυ της Κυριακής έμοιαζαν θετικοί για συνεργασία των δυο πλευρών. Συνηγορούσαν, εξάλλου, σ’ αυτό οι διαβεβαιώσεις του Έλληνα τεχνικού πως το θέμα της αμοιβής του δεν υπήρχε περίπτωση να μπει εμπόδιο.

Αντίθετα, εκείνα στα οποία επέμεινε ως απαραίτητες προϋποθέσεις ο Αναστασιάδης ήταν η οικονομική συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοικητική ηρεμία. Ε, οι απαντήσεις που του έδωσε σε αυτά τα θέματα ο Δημητρέλος (αποδεικνύεται ότι) δεν έπεισαν τον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό -ούτε τον πνευματικό του.

Πιθανολογώντας λοιπόν ότι εκείνος τον συμβούλεψε αρνητικά (μιας και ο ίδιος ο Αναστασιάδης χαρακτήρισε τη δική του συγκατάθεση ως τον λόγο που χρειαζόταν χρόνο ν’ απαντήσει) ο Έλληνας τεχνικός μετέφερε στον Βασίλη Δημητριάδη πως τελικά δεν αποδέχεται την πρόταση της ΑΕΚ.

Έτσι, εκείνη στρέφεται αναγκαστικά σε άλλες λύσεις για τη θέση του προπονητή, με τα ονόματα των Λίνεν, Γκαρίδο, Χάβου και Δέλλα (με διαφορετικούς εισηγητές και για διαφορετικούς λόγους) να είναι εκείνα που ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται.

Πηγή: sday.gr