Κατάθεση με άκρα μυστικότητα έδωσαν στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης για την υπόθεση του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, στην οποία ενεπλάκησαν τα ονόματα των πολιτικών Ευάγγελου Μειμαράκη, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Οι δύο επιχειρηματίες που βρίσκονται σε σφοδρή δικαστική αντιπαράθεση με τον άφαντο Ιωάννη Καρούζο φέρονται να προσκόμισαν έγγραφα για να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση. Πάντως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέθεσαν, καθώς και ο τόπος που συναντήθηκαν με την εισαγγελέα, παραμένουν άγνωστοι αφού η υπόθεση συνεχίζει να καλύπτεται με μυστήριο.

Πιθανότητα οι δύο μάρτυρες της υπόθεσης προσήλθαν στην εισαγγελία με άκρα μυστικότητα προκειμένου να αποφύγουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωσήφ Λιβανός έχει αναφέρει προς τις αρχές πως ο επιχειρηματίας Ιωάννης Καρούζος του είχε εκμυστηρευτεί ότι, ενεργούσε κατ΄ εντολή των τριών πολιτικών προσώπων προκειμένου να ξεπλύνει τεράστια χρηματικά ποσά.

Στο σίριαλ όμως αυτό παρενέβη η πρώην σύζυγος του Ι. Καρούζου, η οποία δια του συνηγόρου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου επανέλαβε πως δεν γνωρίζει τίποτα για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και πως ο σύζυγος της παραμένει άφαντος εδώ και 6 μήνες. Τα έγγραφα που προσκόμισαν στην εισαγγελέα οι δύο μάρτυρες θα αξιολογηθούν προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα.

Πηγή:capital.gr