Έχει τον τρόπο ακόμα και αν δεν πιάνει υψηλά επίπεδα στην απόδοση του!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και παρέμεινε επικεφαλής του πρωταθλήματος!

Σε ένα πολύ μέτριο- από άποψη θεάματος- παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν με τη σπουδαία νίκη από την έδρα των Περιστεριωτών, χάρη στο τέρμα του Νταβίντ Φουστέρ στο 32’.

Το ματς

Θέλοντας να αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού του το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσει από νωρίς το… ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες ήθελαν να δείξουν γιατί πολλοί τους θεωρούν μία από τις καλύτερες ομάδα και την κύρια διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης.

Η κυκλοφορία της μπάλας για ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν ήταν σε «ερυθρόλευκα» πόδια και οι παίκτες του Ζαρντίμ, έδωσαν λίγο παραπάνω χώρο σε αυτούς του Μπάγεβιτς. Το γκολ του Φουστέρ, ίσως και κόντρα στην εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε τις ισορροπίες και έβαλε τον Ατρόμητο να… «τρέχει» και να πληρώνει το ότι ο Κούτσι, για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εκτός κλίματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε δραματικά. Φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν υπήρχαν, με τους δύο προπονητές να προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα τους, τόσο με εσωτερικές αλλαγές, όσο και με κινήσεις από τον πάγκο. Κακές επιλογές από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην τελική πάσα αλλά και πολλές επιπόλαιες προσπάθειες, συνέθεταν το σκηνικό για τους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος για μεγάλο μέρος της επανάληψης είχε τον έλεγχο του αγώνα και με κινητήριο μοχλό τον Ιγκλέσιας, έφτανε έξω από την περιοχή και ταλαιπωρούσε την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς να αλλάξει κάτι και με τον Ζαρντίμ να χρησιμοποιεί για λίγη ώρα και τον Σιόβα σαν αμυντικό χαφ, δείχνοντας, πως ίσως τον χρησιμοποιήσει εκεί και στο Λονδίνο, την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (77’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (60’ Μπέλιτς), Κούτσι (58’ Καραμάνος).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Νάστος.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου (28’ Γκρέκο), Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοντέστο (78’ Σιόβας), Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Φουστέρ, Μασάντο, Μήτρογλου (83’ Ντιόγκο).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τάτος.

Διαιτητής: Παππάς (Αθήνας)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Περιστερίου

Πηγή: sday.gr