Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Βαγγέλης Βλάχος μετά και από το άσχημο αποτελεσμα με τον Πανιώνιο. Την απομάκρυνσή του από την προεδρία ανακοινώνει ο Μαύρος.

Η «αρχή» έγινε με την επίσκεψη 20-30 οπαδών στα Σπάτα για να «τρίξουν τα δόντια» (με ειρηνικό τρόπο) στους παίκτες, ενώ αν και από τη δική τους οργή φάνηκε να «ξεφεύγει» ο Βαγγέλης Βλάχος, δεν συνέβη το ίδιο και στις τάξεις της διοίκησης.

Τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ απαίτησαν την απομάκρυνσή του και μάλιστα αρκετοί από αυτούς πήραν τηλέφωνο τον Θωμά Μαύρο ζητώντας του να αποφασίσει, ως πρόεδρος, τη λύση της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό κάτι που έγινε.

Όσο για τα πρώτα ονόματα στην «κούρσα» της διαδοχής του, ήδη «ακούγεται» αυτό του Αγγελου Αναστασιάδη, του Μάκη Χάβου, ακόμα και δίδυμο τεχνικής ηγεσίας Τραϊανού Δέλλα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο!

Προβληματισμένος είναι και ο υποψήφιος επενδυτής, Δημήτρης Βιντιάδης, που παρακολούθησε την αναμέτρηση. Πλέον, σε αυτό το κομμάτι, ως την Κυριακή (30/9) αναμένεται η απάντηση της διοίκησης της «Ενωσης» στα 23 ερωτήματα που αυτός της έθεσε, κυρίως οικονομικά και την επόμενη εβδομάδα να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των Βιντιάδη και Χάρις.

Τέλος και ο Μαύρος

Ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο τον άδειασε το Δ.Σ., ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας στο aek365.gr εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει!

«Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου και σαν Μαύρος τελείωσε! Εκτελεστές του Μαύρου είναι, όχι του Βλάχου! Τι παραμύθια είναι αυτά; Εγώ επειδή είμαι πολεμιστής ήξερα ότι θα περάσω… συμπληγάδες. Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν.

Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή. Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις, εν βρασμό δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι.

Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας κι επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά!

Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου! Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»… Με γεια τους με χαρά τους».

Τέλος Κωστής, επιστροφή Δημητριάδη

Οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο τη θέση του προπονητή καθώς από την ΑΕΚ τελειώνει και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Κωστής, με τις φήμες να θέλουν τον Βασίλη Δημητριάδη να επιστρέφει για το συγκεκριμένο πόστο…

Πηγή: skai.gr