Ο Λίαμ Λόρενς ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, είναι εξαιρετικός με αυτήν στα πόδια, αλλά και χωρίς αυτήν.

Είναι πάντα απειλητικός, ενώ δημιουργεί φάσεις-δώρα στους συμπαίκτες του χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι αντίπαλοι. Αλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει δώσει αρκετές ασίστ στις 45 μέρες περίπου που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιρλανδός αποκτήθηκε στα μέσα Αυγούστου, μια κι ο Δώνης ήθελε έναν παίκτη για να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Κι έτσι έγινε. Ο Λόρενς έπαιξε ως επιτελικός στο 4-4-2 του ρόμβου, ως μέσα δεξιά στο 4-4-2 στην ευθεία, ορισμένες φορές κι αριστερά, ενώ τελευταία κάνει… θραύση με τον Αθανασιάδη ως δίδυμο στην επίθεση. Ο Δώνης τον δοκίμασε σε αυτή τη θέση και μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, δύσκολα θα τον μετακινήσει από εκεί.

Μάλιστα ο Λόρενς με δηλώσεις του στη «SUN» υπογράμμισε για τον ΠΑΟΚ ότι «είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μεγαλύτερος από ό,τι περίμενα. Οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί, η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι απίστευτη. Ηξερα ότι πέρυσι νίκησε την Τότεναμ και τους Σάμροκ Ρόβερς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από ό,τι νόμιζα, αν και ακόμη δεν έχω παίξει εναντίον όλων. Οι κορυφαίοι ελληνικοί σύλλογοι θα μπορούσαν να κρατηθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά σαφώς υπάρχει διαφορά στην ποιότητα».

Πηγή: sday.gr