Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ουδέτερο της Λιβαδειάς και την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, αλλά ικανοποιημένη δε νιώθει σίγουρα καμιά. Οι «πράσινοι» διότι παρέμειναν στα χαμηλά της βαθμολογίας (13η θέση) και δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Περιστεριώτες γιατί ήταν ανώτεροι σε όλο σχεδόν το διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις πρώτες φάσεις στο παιχνίδι, με τα σουτ των Σουμπίνιο και Μπρίτο στο πρώτο 25λεπτο να μην αιφνιδιάζουν τον Καρνέζη. Ακόμη και στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός είχε σε υπερβολικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, αυτή ήταν εντελώς ανούσια. Οι παίκτες του Φερέιρα δηλαδή, κρατούσαν την μπάλα, άλλαζαν πάσες, όμως δεν γίνονταν απειλητικοί. Μια κακή κεφαλιά του Φορναρόλι από καλή θέση ήταν η καλύτερη ευκαιρία του «τριφυλλιού», που βρήκε ωστόσο τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Σπάθας καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Φορναρόλι από τον Γιαννούλη στο 40′ και ο Τοτσέ μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε γκολ βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το σκηνικό του αγώνα όχι απλά δεν άλλαξε στην επανάληψη, αλλά ο Ατρόμητος στα δεύτερα 45′ και εκτός ενός δεκάλεπτου διαλλείματος έπαιξε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κούτσι σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, οι «κυανόλευκοι» αύξαναν συνεχώς την πίεση τους και η. λύτρωση ήρθε στο 76′.

Η πρώτη αλλαγή του Μπάγεβιτς, ο Μπέλιτς στο 76′ πίεσε τον Ζέκα, του έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή από δεξιά γυρίζοντας την κατάλληλη στιγμή στον Ιγκλέσιας, ο οποίος με κοντινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρνέζη και έφερε το ματς στα ίσα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα, με τον Παναθηναϊκό να μένει χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική και τον Ατρόμητο να δέχεται το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Μπουμσονγκ (65′ Βελάσκες), Βιτόλο, Μαρίνος (80′ Κουίνσι), Φορναρόλι (58′ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (72′ Μπέλιτς), Μπρίτο, Σουμπίνιο (80′ Καραμάνος), Έπσταϊν, Κούτσι (90’+2′ Πίτου Γκαρσία)

Επιμέλεια: Κυριάκος Νταμαδάκης

Πηγή: novasports.gr