Επιτέλους μετά το άτυχο και σχεδόν τραγελαφικό “Abraham Lincoln Vampire Hunter” -2012 στο οποίο ο θρυλικός αμερικανός πρόεδρος, εξόντωνε βρικόλακες (!!) ήρθε η ώρα της δικαίωσής του, Steven Spielberg βοηθούντος .

Χθες λοιπόν κυκλοφόρησε το τελευταίο teaser trailer για το βιογραφικό έπος του αγαπημένου και τελευταία λίγο… παραστρατημένου σκηνοθέτη “Lincoln” .

Η ταινία που βασίζεται στη βιογραφία του Αβραάμ Λίνκολν, ¨Team of Rivals : The Political Genius of Abraham Lincoln¨ της Doris Kearns Goodwin, αφηγείται τις τελευταίες ημέρες του 16ου Προέδρου των διαιρημένων Ηνωμένων Πολιτειών, Αβραάμ Λίνκολν, τις προσπάθειές του να φέρει τέλος στην εμφύλια διαμάχη και την ίδια στιγμή να διαπραγματευθεί την κατάργηση της δουλείας .

Στον ομώνυμο ρόλο βρίσκουμε τον αγνώριστο Daniel Day-Lewis που αναμένεται να κλέψει την παράσταση και όλα τα βραβεία ερμηνείας για άλλη μια φορά τη νέα χρονιά , ενώ μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι αξιόλογοι Joseph Gordon-Levitt ( The Dark Knight Rises), Sally Field, Tommy Lee Jones, James Spader, John Hawkes, David Strathairn, Jackie Earle Haley και πολλοί ακόμη.

Ο Lincoln θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2013

Από την Λίνα Μπάκου για το Κάθε Μέρα