Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν για τα Windows 8 Metro UI, η Microsoft ανακοίνωσε τιμές και διαθεσιμότητα των upgrade package για όσους ήδη έχουν εκδόσεις των Windows.

Όσοι έχουν Windows XP, Windows Vista, η Windows 7 θα αναβαθμιστούν στα Windows 8 για $39.99 για μια περίοδο που λήγει στις 31 Γενάρη του 2013 αναβάθμιση για download από το Windows.com μόλις ‘σκάσουν μύτη’ τα Windows 8

Η αναβάθμιση είναι μέσω του Windows 8 Upgrade Assistant στο Windows.com ενώ η εταιρία λέει πως οι χρήστες των Windows 7 θα μεταβούν με όλα τα settings, personal files και apps της εγκατάστασης τους ενώ οι Vista users κρατάνε μόνο τα Windows settings και files, και οι XP users χάνουν τα πάντα εκτός των files. Αν θέλει κανείς κάνει και clean εγκατάσαση ενώ ο Upgrade Assistant θα κάνει αυτόματα download και install το update, και αν θέλετε το καίτε σε DVD ή bootable USB drive.

Αν όχι, η εταιρία το κάνει για εσάς με $15 συν έξοδα αποστολής. Η Microsoft είχε ανακοινώσει και άλλο promotion για PC νέα με ένα Windows 8 upgrade voucher για $14.99. Ακόμη ΔΕΝ έχουμε τιμές για κανονικά πακέτα….

Πηγή: gadgetfreak.gr