«Ούτε το ευρώ είναι θεός ούτε η δραχμή διάολος», δηλώνει στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος δεν απέκλεισε την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν θεωρεί πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από τον Αντώνη Σαμαρά, εκτιμώντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ καλλιεργεί τον διχασμό στην κοινωνία.

«Κατηγορώ τον Σαμαρά, ο οποίος πάει να δημιουργήσει νέο “μπαμπούλα” που τόσο “φουσκώνει” τον Τσίπρα», δηλώνει, ενώ εκτιμά παράλληλα πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πολιτική ωριμότητα.

Εκτιμά ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνταγή προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, ωστόσο το «σφιχτό σχήμα» στο οποίο έχει μπει η χώρα με τις υπογραφές του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, δεν έχει αποτελέσει επίσης λύση.

Ο κ. Καρατζαφέρης ισχυρίζεται πως όλος ο ευρωπαϊκός νότος θα έπρεπε να διαπραγματευτεί με την Γερμανία, δηλώνοντας πως ήδη η Ιταλία και ο κ. Μόντι αρχίζει να ξεφεύγει από το κοινό αίτημα που θα μπορούσε να διαμορφωθεί.

Δηλώνει πως ο ίδιος αποτελεί παράγοντα ομαλότητας και αδρότητας, ενώ ερωτηθείς εάν θα συγκυβερνούσε με τον Αντώνη Σαμαρά σε περίπτωση που βρεθούν και οι δυο στη νέα Βουλή, απάντησε πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει την πολιτική ηθική που ο ίδιος αναζητάει.

Πηγή: skai.gr