Σημαντικές και κυρίως δραστικές αποφάσεις θα πρέπει να ηφθούν από τους αρμόσιους, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης, αναφερόμενος στα φαινόμενα βίας όπως το σημερινό.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξήγησε πως δεν είναι διόλου δύσκολα να βρεθούν οι δράστες, αλλά θα πρέπει κιόλας να τιμωρηθούν. Είτε αυτοί, είτε οι ομάδες.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού τόνισε ότι «δεν είναι λέξη αυτή για να τη χρησιμοποιούμε τέτοιες ώρες. Είναι παράλογο όλο αυτό που γίνεται. Και ο κόουτς Ομπράντοβιτς είχε αναφερθεί στη βία. Θα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι. Είναι πολύ εύκολο να βρεθούν οι δράστες. Ίσως αυτοί να πάρουν παράσημο από κάποιους. Οι αρμόδιοι, όμως, θα πρέπει να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις, να παραδειγματιστούν από άλλες χώρες. Σημασία έχει τώρα να τιμωρηθούν οι ομάδες ή τα ίδια τα άτομα».

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των Περπέρογλυ και Σμιθ, είπε ότι «νομίζω πως τώρα οδηγούνται στο ξενοδοχείο, θα τους συναντήσουμε εκεί. Τραυματίστηκε λίγο και ο Ίαν, αλλά όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους».

Τέλος, μίλησε για το πως βίωσε την επίθεση: «Ακούστηκαν δύο δυνατά «μπαμ», γυρίσαμε προς τα δεξιά κι είδαμε κάποιους να τρέχουν προς τους θάμνους. Δεν ξέρω, 2-3-4 άτομα. Ήταν πολύ καλά καμουφλαρισμένοι. Υπήρχε και απλός κόσμος. Είδαμε κάποιους να φεύγουν, μπορεί να ήταν οι δράστες, μπορεί και απλώς να περίμεναν το τραμ».

Επιμέλεια: Αννα Δοκμετζίογλου

Πηγή: novasports.gr