Με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, κεφαλαλγίες και οξύ πόνο στα μάτια διαγνώστηκαν οι Στίβεν Σμιθ και Στράτος Περπέρογλου στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως στους παίκτες των «πρασίνων» χορηγήθηκε αντιβίωση και θεραπευτική αγωγή και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Παράλληλα τόνισαν πως η κατάσταση της υγείας τους θα επανεξετασθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μεταφέρθηκαν, μετά την επίθεση που δέχτηκε με πέτρες το πούλμαν που μετέφερε η αποστολή του Παναθηναϊκού, οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ. Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τις πέτρες και τα γυαλιά που έσπασαν, με αποτέλεσμα να διακομιστούν άμεσα στο νοσοκομείο.
Εκεί υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις με τις διαγνώσεις να κάνουν λόγο για θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, κεφαλαλγίες και οξύ πόνο στα μάτια. Οι γιατροί του νοσοκομείου περιποιήθηκαν τα τραύματα των παικτών της ομάδας και δόθηκε και στους δύο αντιβίωση και θεραπευτική αγωγή. Τόσο ο Στράτος Περπέρογλου όσο και ο Στίβεν Σμιθ θα εξεταστούν και τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας τους».

Επιμέλεια: Ορέστης Συντελής

Πηγή: novasports.gr