Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε πριν λίγο από το ΣΕΦ, μετά την αναβολή του τελικού με τον Ολυμπιαό. Την ίδια ώρα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτή ανέφερε το χτύπημα που δέχθηκε η αποστολή των «πρασίνων», αλλά και το ότι σχηματίζεται δικογραφία. Αναλυτικά αναφέρει: «Σήμερα και περί την ώρα 20.15 το λεωφορείο της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, το οποίο κινούνταν επί της νέας παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Μοσχάτου, με κατεύθυνση προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και συνοδεύονταν από δύο διμοιρίες της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και οχήματα της Άμεσης Δράσης, δέχθηκε επίθεση με πέτρες από άτομα που βρίσκονταν και κινούνταν παράπλευρα της νέας παραλιακής λεωφόρου (παλαιά παραλιακή). Από την επίθεση τραυματίσθηκαν δυο αθλητές οι οποίοι μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίζεται δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος των αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς του λεωφορείου, για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος των δυο αθλητών, καθώς και για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την αθλητική βία».

Επιμέλεια: Αννα Δοκμετζίογλου

Πηγή: novasports.gr