Την απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν των «πρασίνων» ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ!

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: “Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας.”

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι: «Το ματς θα αναβληθεί»!

Επιπλέον, η πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας συνομίλησε και με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία επιβεβαίωσε με τη σειρά της ότι το πρώτο ματς δεν πρόκειται να γίνει όπως είχε οριστεί το βράδυ της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή η Γ.Γ.Α. θα εξετάσει το πώς θα γίνουν οι τελικοί της Α1, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα

Κοντά στην περιοχή του Μοσχάτου, λίγο δηλαδή πριν το τιμ των «πρασίνων» φτάσει στο φαληρικό γήπεδο, οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter του ο Μάικ Μπατίστ, προκλήθηκαν ζημιές στα τζάμια του πούλμαν, ενώ ορισμένα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρώς τους Περπέρογλου και Σμιθ!

Αφού πρώτα ο Μπατίστ έξεφρασε την αγανάκτισή του για το συμβάν, ήρθε στη συνέχεια η σειρά του Νικ Καλάθη να γράψει στο Twitter: «Μόνο στην Ελλάδα»! Τη σκυτάλη στη συνέχεια παρέλαβε και ο Άλεξ Μάριτς, ο οποίος ανήρτησε τη φράση: «Αυτό είναι τσίρκο. Ντροπή»!

«Το πούλμαν χτυπήθηκε στην παραλιακή, λίγο πριν φτάσουμε στο ΣΕΦ. Κάποιοι πέταξαν πέτρες, μας την είχαν στημένη. Είχαμε συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Έχει χτυπηθεί ο Περπέρογλου και ο Σμιθ, οι οποίοι θα πάνε στο νοσοκομείο για να δουν αν έχουν μπει γυαλιά στα μάτια τους», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ ερωτηθείς για το αν θα κατέβει η ομάδα του στο γήπεδο, απάντησε:

«Είμαστε σε σύγχυση και δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Το πούλμαν είναι ακόμα ακινητοποιημένο».

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το πούλμαν έφτασε στο ΣΕΦ και αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Πηγή: sday.gr