Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου, το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ γιορτάζει και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που θα το επισκεφτούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δωρεάν εξετάσειςπου καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Οι δωρεάν εξετάσεις αφορούν σε:

• Εξέταση Β΄ Χοριακής Γοναδοτροπίνης, για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν εάν θα γίνουν μητέρες. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, παρέχεται η δυνατότητα προνομιακού τιμοκαταλόγου για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.

• Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας για όλες τις μητέρες και για τα παιδιά τους, Παιδιατρικό Check up ή κλινική εξέταση στο Ιατρείο Ελέγχου Βάρους Παίδων/ Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

• Προληπτικό Έλεγχο Οστεοπόρωσης για τις γυναίκες άνω των 50 ετών.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν κατόπιν ραντεβού, μέχρι τέλος του χρόνου.

Επίσης στις γυναίκες που θα επισκεφτούν το ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή 13 Μαΐου, θα δοθεί δωρεάν κάρτα μέλους με δυνατότητα επιλογής μιας από τις υπηρεσίες (λιπομέτρηση ή laser Αποτρίχωση ή αξιολόγηση προσώπου ή πίλινγκ προσώπου/οξέα φρούτα) στο νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας-Αντιγήρανσης που λειτουργεί στο ΜΗΤΕΡΑ. Το Τμήμα αυτό προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που πληρούν τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα και εγγυώνται την επιστημονική επάρκεια και επαγγελματική συνέπεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, θα διανέμεται στις μητέρες το βιβλίο «Η καλύτερη μαμά του κόσμου», ενώ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά.

Πηγή : ygeianews.gr