Τέλος στις ώρες τρόμου που εδώ και πολλούς μήνες ζούσαν νεαρές φοιτήτριες στο Ρέθυμνο έβαλε η αστυνομία με τη σύλληψη, για άλλη υπόθεση, δυο άκρως επικίνδυνων κακοποιών. Από τον Φεβρουάριο του 2011 οι φοιτήτριες φοβούνταν να βγουν από το σπίτι τους, καθώς οι επιθέσεις με στόχο τη ληστεία ή την ασέλγεια διαδέχονταν η μία την άλλη.

Η αστυνομία μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφερε να ανακαλύψει ότι πίσω από τις επιθέσεις κρυβόταν το δίδυμο των δολοφόνων μιας ηλικιωμένης στο σπίτι της στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου.

Ο Ρουμάνος και ο Έλληνας που βασάνισαν, λήστεψαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα είχαν αναπτύξει «σύνθετη» δράση στο Ρέθυμνο, καθώς έδειχναν «προτίμηση» και στις νεαρές φοιτήτριες, τις οποίες λήστευαν και ασελγούσαν εις βάρος τους.

Από το Φεβρουάριο του 2011 ως το Φεβρουάριο του 2012 είχαν σημειωθεί 12 επιθέσεις σε βάρος φοιτητριών στο δρόμο και άλλες 3 μέσα σε σπίτια.

Ο Ρουμάνος και ο Έλληνας, πάντως, είναι ήδη προφυλακισμένοι για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ κατηγορήθηκαν και για τις επιθέσεις, καθώς στα σπίτια τους βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – και κινητά τηλέφωνα που είχαν κλέψει από τις φοιτήτριες.

Πηγή: zougla.gr