Με εντυπωσιακό γκολ του Αλεξάντερ Ντακόλ στο 89′ ο Θρασύβουλος επιβλήθηκε 1-0 της Βέροιας στη Φυλή και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Παράλληλα, έσπασε το άηττητο της ομάδας της Ημαθίας, που κρατούσε εννέα αγωνιστικές.

Δίκαιη η επιτυχία της ομάδας του Λύσανδρου Γεωργαμλή, που αξιποίησε το γεγονός ότι για περίπου μία ώρα αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω.

Το πρώτο ημίωρο δεν είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες φάσεις ωστόσο στο 29′ η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λανγκλέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η ομάδα της Ημαθίας, πάντως, δεν φάνηκε να πτοείται από το αριθμητικό μειονέκτημα και υπερείχε ως την ανάπαυλα χωρίς πάντως να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι και πίεσαν τη «βασίλισσα του Βορρά». Ο Θρασύβουλος δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Βέροιας και την απείλησε σοβαρά αλλά δίχως να μπορεί να φτάσει στο γκολ.
Και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί δίχως γκολ και νικητή, «μίλησε» ο Ντακόλ… Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Θρασύβουλου έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του γκολκίπερ Καντιμοίρη, κρίνοντας την έκβαση της συνάντησης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Παγώνης, Bασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Καρράς (80′ Βλάχος), Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ντα Σίλβα (91′ Σταμπολζίεφ), Νικολάου.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Λανγκλέ, Ντιέ (89′ Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν (83′ Μπουλούτ), Κάντι, Μπαργκάν (79′ Βεργώνης), Καλογέρης, Αμαραντίδης.

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Πηγή: novasports.gr