Made in Japan

Εκεί που νομίζει κανείς ότι τα έχει δει όλα, πάντα υπάρχει κάτι το οποίο θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα μας προκαλεί το αίσθημα της έκπληξης. Σας παρουσιάζουμε τα δέκα πιο περίεργα προϊόντα ομορφιάς made in Japan. Σίγουρα η λίστα θα είναι μεγαλύτερη καθώς οι Ιάπωνες συνεχώς εφευρίσκουν νέα πράγματα σε όλους τους τομείς!! Σας παραθέτουμε τα ονόματα με την Αγγλική τους ονομασία

Τα παρακάτω προϊόντα αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψει κανείς μία περουσία για να γίνει όμορφος στην Ιαπωνία. Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι ακριβές οπότε οι Ιάπωνες επινόησαν προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται αποτελέσματα ανάλογα αυτών των επεμβάσεων. Σας παρουσιάζουμε τα δέκα επικρατέστερα.

10. Oyasumi Goodnight Stretcher

 

Μοιάζει με μία συνηθισμένη μπαντάνα. Αυτό που υπόσχεται όμως είναι νεανικό δέρμα και σφριγηλό πρόσωπο καθώς εξαφανίζει τις ρυτίδες.

9. Kogao! Smile Lines Face Belt

 

Το συγκεκριμένο προϊόν αν και θυμίζει  μάσκα από χαρακτήρα πολεμικού παιχνιδιού, είναι κατάλληλο για να εξαφανίσει τις ρυτίδες που προκαλεί το χαμόγελο.

8. Face Slimmer Mouth Exercise Japan Mouthpiece

 

Όργανο με το οποίο προφέροντας κάποια συγκεκριμένα φωνήεντα γυμνάζετε τους μυς του στόματος ώστε να φύγουν οι ρυτίδες γύρω από το στόμα. Δείχνει λίγο επίπονο αλλά αν το αποτέλεσμα είναι το υποσχόμενο τότε αξίζει το κόπο.

7. Hana Tsun Nose Straightener

 

Μία συσκευή για την μύτη η οποία υπόσχεται ότι θα την ισιώσει αν είναι στραβή. Σε γενικές γραμμές ανασηκώνει, και δείχνει τη μύτη πιο συμμετρική.

6. Beauty Lift High Nose

 

Άλλο ένα προϊόν για τη μύτη, το οποίο υπόσχεται να κάνει τις μύτες αυτών που το φορούν γαλλικές.

5. Houreisen Face Exercise Mask

 

Μάσκα η οποία βοηθάει στο να σφίξετε το πρόσωπό σας, εξαφανίζοντας τις ρυτίδες. Λειτουργεί με κάποιου είδους αντίσταση η οποία εφαρμόζεται όταν κάνετε συγκεκριμένους μορφασμούς.

4. Pupeko Anti-Aging Mouthpiece

 

Αντιγηραντική συσκευή η οποία βοηθάει να εξαφανίσετε τις ρυτίδες με ασκήσεις αναπνοής και ταυτόχρονα να ενδυναμώσετε τους μύες του σαγονιού και του στόματος.

3. Mejikara Anti-Wrinkle Glasses

 

Αντικαταστήστε τις ακριβές κρέμες για τις ρυτίδες με αυτή τη συσκευή η οποία τις εξαφανίζει κάνοντας..μασάζ

2. Akaishi Head Spa Men Hair Treatment Sauna

 

Φορητή σάουνα για να περιποιούνται τα μαλλιά τους οι κύριοι (το προϊόν απευθύνεται σε άντρες κυρίως) που σέβονται τα μαλλιά τους.

1. Akaishi Aluminum Facial Spa

 

Ο νικητής, το πιο περίεργο αντικείμενο είναι αυτή η μάσκα σάουνας, η οποία καλύπτει εξ ολοκλήρου το πρόσωπο. Δείχνει βέβαια λίγο σαν τη μάσκα κάποιου δολοφόνου από ταινία, αλλά αν κάνει όσα υπόσχεται, τότε αξίζει η ταλαιπωρία.