Ένα νεαρός άνδρας από την Ινδία θα ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής του χωρίς χέρια (από τους καρπούς κομμένα) διότι δεν μπορούσε να πληρώσει ένα χρέος 300 ρουπίων (περίπου 6 δολάρια) που είχε.

Το θύμα του οποίου το όνομα είναι Ram Sagar Chandravanshi, ετών 21, χρωστούσε τα χρήματα σε ένα άνθρωπο στο χωριό Kodra.

Του ζήτησε πίστωση χρόνου για να μπορεσει να συγκεντρώσει το ποσό, αλλά αντί παράτσης χρόνου του είπαν να δουλέψει για εργολάβους ώστε να εξοφλήσει. Ο νεαρός αρνήθηκε και αφού τον ξυλοκόπησαν του έκοψαν και τα δύο χέρια με τσεκούρι.

Αυτό που χειροτέρεψε την κατάσταση (Πέρα από ότι ο άνδραςδεν θα έχει τα χέρια του πλέον) είναι ότι δεν του δόθηκε καν κρεβάτι στο νοσοκομείο και επιπρόσθετα η αστυνομία δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και τόσο για την υπόθεσή του

Σύμφωνα με την σύζυγο του νεαρού άτυχου, οι υπεύθυνοι για τον τραυματισμό του νεαρού απειλούν την οικογένειά του να παρατήσουν την υπόθεση και να μην κάνουν καμία κίνηση νομικά, ενώ η αστυνομία συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη τίποτα. Ο επιθεωρητής της αστυνομίας δήλωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα

Στο μεταξύ ο νεαρός βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο, μην λαμβάνοντας σωστή φροντίδα. Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι το μέλλον του και η επιβίωσή του καθώς δεν θα μπορέσει να εργαστεί για να βγάλει τα προς το ζην.