Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρώτο μέρος της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.  Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποτελείται τους αγώνες ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2), Ατρόμητος-Δόξα Δράμας (17:15 Novasports 3) και ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1).

ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Να παραμείνει σε τροχιά εξάδας, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο θέλει ο ΟΦΗ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ:

Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φώτη Παπουλή, μια και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος, Ζορμπάς.

Πανιώνιος:

Τη χαρά της νίκης δεν έχει γνωρίσει ο Πανιώνιος εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που θέλει να κάνει κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Όμο, Σιδεράκης, Κούτσι, Σάμαρης λόγω τιμωρίας, αλλά και οι ανέτοιμοι Σταυροθανασόπουλος, Κολοβό και Ντούνης δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η αποστολή: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Ρόκας, Πετκάκης, Σιόβας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Τη Δόξα Δράμας υποδέχεται ο «ανεβασμένος» Ατρόμητος λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος:

Μετά τις δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, οι Περιστριώτες θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και στο ματς με τους «μαυραετούς».

Για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φυτανίδη και Σφακιανάκη, αλλά και τους τραυματίες Καραμάνο και Ιτάνζ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

Δόξα Δράμας

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει τους «κυανόλευκους» η Δόξα.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Γκαρακλίδης υπέστη διάταση συνδέσμων στο γόνατο και δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μάκης Κατσαβάκης για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν θα βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης και Αραβίδης.

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ:

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος κοντράρεται με τον Αστέρα στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτήν τη φορά όμως, ο Λάζλο Μπόλονι μετρά… απώλειες. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Ίβιτς, Κατσικά και Γλύκο, ανέτοιμοι είναι οι Έτο, Σνάουτσνερ ανέτοιμος, ενώ παράλληλα τιμωρημένος είναι ο Μαλεζάς.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσιρίλο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σφίξει τα δόντια και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψαν οι Αρκάδες στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χακόμπο, Πουλίδο και Ουσέρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Περόνε.

Πηγή: sday.gr