Σε ένα καταπληκτικό, από άποψη θεάματος παιχνίδι, ο Λεβαδειακός συνέχισε την αγωνιστική του αντεπίθεση, επικρατώντας εντός έδρας της Κέρκυρας με 4-3!Οι Βοιωτοί έφτασαν στην τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, χάρη στα τέρματα των Πόποβιτς, Βασιλείου, Σουμπίνιο και Κόρμπου. Για τους αξιόμαχους φιλοξενούμενους δίχτυα βρήκαν οι Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης και Γραμμόζης.

Το ματς

Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τον έλεγχο του ματς και επισκέφθηκε δύο φορές τα καρέ του Κυριακίδη. Στην πρώτη, το σουτ του Γραμμόζη κόντραρε στα σώματα και την δεύτερη ο Καλαντζής πιέστηκε σωστά από τον Τόμας και δεν έκανε καλό πλασέ.

Οι Βοιωτοί όμως στάθηκαν τυχεροί αφού κατάφεραν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα. Ο Κόρμπος είδε τον Πόποβιτς μόνο του και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό. Τα… φτερά των Φαιάκων κόπηκαν στο 19’ όταν και οι ποδοσφαιριστές του Παράσχου έκαναν το 2-0. Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (2 γκολ σε 2 τελικές), ο Πόποβιτς ήταν ο δημιουργός και ο Βασιλείου ο εκτελεστής, ο οποίος νίκησε τον Γκαλίνοβιτς.

Στο 21’, η Κέρκυρα μείωσε προσωρινά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη που μπέρδεψε τον Κόρμπο, ο οποίος πήδηξε μαζί με τον Μαϊστόροβιτς αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά από πέντε λεπτά όμως, ο Σουμπίνιο βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν για να εξαπολύσει τον «κεραυνό» του και να κάνει το 3-1 για τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με τον ίδιο ρυθμό που είχε και στο πρώτο. Έτσι, στο 49’, ο Πόποβιτς είδε την κάθετη κίνηση του Κόρμπου και εκείνος πλάσαρε ήρεμα και εύστοχα τον Γκαλίνοβιτς, κάνοντας το 4-1.

Οι Βοιωτοί κάπου εκεί χαλάρωσαν και έδωσαν χώρο στην Κέρκυρα. Οι Επτανήσιοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και μείωσαν σε 4-2 με τον Ζιάμπαρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γραμμόζη στο 67’. Ο… κοιμισμένος Λεβαδειακός ήταν εύκολος αντίπαλος και η Κέρκυρα κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ. Ο Ηλίας Ιωάννου κέρδισε το πέναλτι από τον Κυριακίδη και ο Γραμμόζης έκανε το 4-3, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι Επτανήσιοι αν και προσπάθησαν να φτάσουν στην περιοχή του Λεβαδειακού και να απειλήσουν με ισοφάριση, δεν το κατάφεραν αφού οι Βοιωτοί έκλεισαν σωστά τους χώρους και δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές του Γκράθια να πλησιάσουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Αλεξίου (87’ Ιωάννου), Μεντί, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (60’ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (74’ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γραμμόζης, Καλαντζής (88’ Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν (46’ Καραλής), Γκουστάβο, Ζιάμπαρης, Μαρτίν (32’ Τσίγκας), Ιωάννου

Πηγή: sday.gr