ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2

Πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός και έδειξε τις αρετές του. Ο Απόστολος Γιάννου σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ με 2-0! Ο 22χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 24’ και έθεσε γερές βάσεις για τη νίκη των Θεσσαλονικιών στο 38’, δίνοντας παράλληλα τέλος στο σερί νικών των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα (το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα)! Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της ΑΕΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε στην 3η θέση! Άτυχοι οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, που είχαν δύο δοκάρια κατά τη διάρκεια του ματς με τον Παπουλή.

”ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Το ματς:

Με σύνθημα «κομμένα πια τα δανεικά», αφού ένεκα των δύσκολων καιρών που ζούμε και των χειρότερων που -όπως όλα δείχνουν- μας/σας περιμένουν ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε καμία διάθεση να ξοδέψει (για δεύτερη φορά) ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στον ΟΦΗ. Με παράδειγμα προς αποφυγή το ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα και παρόλο που έλειπε ο Βιεϊρίνια που τότε αποτελούσε μόνιμη απειλή για την αντίπαλη εστία και τον τραυματία Αθανασιάδη, ο Μπόλονι και κατ’ επέκταση ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλαν άσο το μανίκι.

Στο πρόσωπο του Απόστολου Γιάννου που όχι απλά σήκωσε το βάρος της ευθύνης να καλύψει το κενό του απόντος Κλάους, όπως επίσης και της πρώτης του παρουσίας στο βασικό σχήμα, αλλά πετυχαίνοντας δύο τέρματα «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς που με σοβαρότητα πήραν αυτό που ήθελαν. Συνειδητά ή υποσυνείδητα -μικρή σημασία έχει άλλωστε- όσο περνούσε η ώρα κατέβαζε ρυθμούς προκειμένου να κερδίσει δυνάμεις εν όψει του απαιτητικού προγράμματος που τον περιμένει. Έτσι όμως έδωσε δικαιώματα στον ΟΦΗ να αμφισβητήσει την υπεροχή του.

Έστω και αργά, οι Κρητικοί εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί, όπως είχαν καλομάθει τους φίλους τους στις αμέσως τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν μετρώντας το απόλυτο των νικών. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση η τύχη τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη. Ο Παπουλής κατά κύριο λόγο κι όλοι οι παίκτες του Αναστόπουλου επιχείρησαν αφενός να μπουν στο παιχνίδι κι αφετέρου να σώσουν τα προσχήματα, όμως η αστοχία τους, τα δοκάρια και ο Κρέσιτς στάθηκαν απέναντι από το να πάρουν κάτι καλύτερο από το σημερινό ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο (65’ Βερόν), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (72’ Ζορμπάς), Ζ. Λόπεζ, Παπουλής, Σίσιτς, Καμπάνταης (46’ Χ. Λόπεθ).

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (69’ λ.τρ. Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (82’ Μπαλάφας), Λίνο (72’ Νιμανί), Γιάννου.

Πηγή: sday.gr