Παραιτήθηκε επισήμως κι ο τελευταίος υπουργός του ΛΑ.Ο.Σ. Γεώργιος Γεωργίου. Την παραίτησή τους από τα Υπουργικά τους αξιώματα υπέβαλαν πριν από λίγο δύο ακόμη στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνης Γεωργιάδης. Τόσο ο τέως –πλέον- Υπουργός Υποδομών όσο και ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση, δηλώνουν ότι θα εξακολουθήσουν να τη στηρίζουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. προτίθενται να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο, σε αντίθεση με τη δήλωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Νωρίτερα παραιτήθηκε από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Αστέριος Ροντούλης. Ο κ. Ροντούλης δήλωσε ότι ήταν υποχρέωση του να παραιτηθεί από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την απόφασή του Γιώργου Καρατζαφέρη το ΛΑ.ΟΣ.. να καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.

Το ΛΑΟΣ δεν ψηφίζει τη νέα δανειακή σύμβαση δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια γιατί η νέα δανειακή σύμβαση «δένει τη χώρα χειροπόδαρα για τα επόμενα 40-50 χρόνια χωρίς να τις εξασφαλίζει προοπτική εξόδου από την κρίση» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξακολουθεί να στηρίζει τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Πηγή: skai.gr