Τραγικές διαστάσεις έλαβαν οι συγκρούσεις οπαδών σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 7 νεκρούς και 35 τραυματίες, αλλά νεότερα τηλεγραφήματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων ανέφεραν ότι τα θύματα ανέρχονται σε 40, ενώ υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες, επικαλούμενα ανακοινώσεις της κρατικής τηλεόρασης. Τα επεισόδια έγιναν μεταξύ οπαδών των ομάδων Αλ-Μασρί και Αλ-Αχλί.

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τετάρτη στο Κάιρο, και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, όταν οπαδοί εισέβαλαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα.

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τετάρτη στο Κάιρο, και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, όταν οπαδοί εισέβαλαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Αλ Αχλί, μια εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων της Αιγύπτου, και της Αλ Μάσρι, οπαδοί της δεύτερης εισέβαλαν στο γήπεδο και άρχισαν να κυνηγούν τους παίχτες της Αλ Αχλί, όταν κατακυρώθηκε γκολ που θεώρησαν ότι είναι οφσάιντ.

Όπως ανέφερε ο αιγύπτιος υφυπουργός Υγείας, οι περισσότεροι τραυματίες έχουν υποστεί διάσειση και φέρουν βαθιά τραύματα. Χαρακτήρισε δε, το περιστατικό «ατυχές»…

http://www.youtube.com/watch?v=oc6vUEw8IoE

Πηγή: skai.gr