Πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση στο ΣΚΑΪ της Άννας Διαμαντοπούλου,

η οποία τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός «ΠΑΣΟΚ+», εννοώντας ότι θα πρέπει να συσπειρωθούν οι κοινωνικές δυνάμεις που καλύπτουν διαχρονικά το χώρο του κέντρου και της σκεπτόμενης και υπεύθυνης Αριστεράς.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Διαμαντοπούλου, «μέσα από έναν οργανωμένο διάλογο θα πρέπει να προωθηθεί ένα πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης, καθώς ο συγκεκριμένος κύκλος του ΠΑΣΟΚ έκλεισε».

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, απηύθυνε κάλεσμα να ανοίξει ένας ευρύς διάλογος που να αφορά στις αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα στην κρίσης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον «λόγω της νέας γενιάς, που διαθέτει γνώση».

«Το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης έχει τελειώσει και πλέον πρέπει να αλλάξει ριζικά, να επανιδρυθεί», δήλωσε στο MEGA ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ σε άρθρο του στα ΝΕΑ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές».

Πηγή: skai.gr