Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία ημεδαπού, οδηγού ταξί, που διαπράχθηκε την 05.00 ώρα της 3-7-2011,

στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη. Δράστες της ανθρωποκτονίας, είναι δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 20 ετών και οι δύο και ένας (1) τρίτος άγνωστος άνδρας.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες, πρωινές ώρες της 3-7-2011 φεύγοντας από το Γκάζι όπου διασκέδαζαν, σταμάτησαν το ΤΑΧΙ που οδηγούσε το θύμα, ζητώντας να τους μεταφέρει στον περιφερειακό της Κυψέλης. Όταν έφθασαν στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη, επιτέθηκαν στο θύμα με σκοπό τη ληστεία και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, ένα κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ένας από τους Γεωργιανούς προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη .

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.