Μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση του κοινού άρθρου των τριών κορυφαίων υπουργών ο Γ. Παπανδρέου θα έχει την πρώτη συνάντηση μαζί τους κατά την συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται επίσης και οι αντιδράσεις των υπολοίπων υπουργών που θα βρεθούν στην συνεδρίαση του κυβερνητικού οργάνου και δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη θέση

για την κίνηση των τριών, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Στο Μαξίμου εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη θα βρίσκονται ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αλλά και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Στην συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις αλλά και οι πληροφορίες που υπάρχουν για το πως θα κινηθούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Επίσης θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν στην περίπτωση που το καταψηφίσουν ορισμένοι βουλευτές, όπως η Λούκα Κατσέλη ή τι θα γίνει με την περίπτωση του Θωμά Ρομπόπουλου.

Ακόμα αναμένεται να συζητηθούν και οι βασικοί άξονες της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του.

Εκτός από τα εσωκομματικά ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους υπουργούς και για τις επαφές που είχε με τους Ρομπάι, Μπαρόζο και Γιούνκερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την συνεδρίαση του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου θα υπάρξει ενήμέρωση των δημοσιογράφων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Η. Μόσιαλο.

Πηγή: real.gr