Απίστευτη διπλή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στα Χανιά με έναν 43χρονο νεκρό και έναν 18χρονο πολύ σοβαρά τραυματία!

Το πρωί δύο 18χρονοι διαπληκτίστηκαν, για μικροδιαφορές. Ο καβγάς άναψε και η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο ένας από τους δύο 18χρονους εξήγησε στον 43χρονο πατέρα του τι είχε συμβεί και τότε εκείνος, οργισμένος, πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στα Τσικαλαριά Χανίων προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις…

Με τον 53χρονο πατέρα του άλλου παιδιού υπήρξε μία εντονη λογομαχία. Ο 43χρονος άνδρας που πήγε στο σπίτι κρατούσε μία μαγκούρα. Βλέποντας, την μαγκούρα ο 53χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, θέλησε να τρομάξει τον “εισβολέα” και πήγε στο δωμάτιό του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και καρφώθηκε στο λαιμό του ίδιου του γιού του! Βλέποντας ο 53χρονος το παιδί του αιμόφυρτο και την γυναίκα του να βρίσκεται εκτός ελέγχου, άρχισε να πυροβολεί σε βάρος του 43χρονου ελαιουργού αφήνοντάς τον στον τόπο!

Λίγο αργότερα, σε κατάσταση σοκ συνελήφθη….

Πηγή: skai.gr