Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση μεταξύ Αδαμίδη και Χιμένεθ για το μέλλον του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανός ο… χωρισμός.

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού. Άλβαρο Τόρες, έφτασε στις 10:30 στα Σπάτα, εκεί όπου βρίσκεται από πολύ νωρίς ο πρόεδρος της Ένωσης.

Πολύ δυνατά «παίζει» -ήδη, από χθες το βράδυ- το σενάριο του διαζυγίου.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στον πρόεδρο της «Ένωσης», Σταύρο Αδαμίδη, λόγω των όσων γράφτηκαν στον Τύπο, αλλά και τη συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», θεωρεί πως οι ερωτήσεις που του έγιναν ήταν στοχευμένες, έχοντας την ανοχή της διοίκησης.

Η συνάντηση που έγινε την Τρίτη ανάμεσε σε Αδαμίδη, Χιμένεθ, αλλά και Τόρες, τον μάνατζερ του Ανδαλουσιανού τεχνικού, δεν έφερε οριστικές εξελίξεις, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα (5/10).

Με αυτόν τον τρόπο, πραγαμτοποιείται το νέο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί θα έχει στόχο να βρει μία φόρμουλα, ώστε να αποχωρήσει ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το αποτέλεσμα, με όλα τα σενάρια (παραμονή με όρους και αμοιβαίες υποχωρήσεις ή αποδέσμευση και αντικατάσταση απ’ τον Κωστένογλου) να είναι ανοιχτά.

Πηγή: sday.gr