Έχει ξεσπάσει ένας μικρός πόλεμος σχετικά με την ιστορία που κυκλοφορεί στο Internet τις τελευταίες ημέρες όπου βρέθηκαν μετοχές της τράπεζας Banque d’Orient 1906: Η αλλιώς τράπεζα της Ανατολής όπου η αξία τους αγγίζει τα 2,3 τρις.

Όσον αφορά την δόση αλήθειας αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Μετά από από μία έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον… δείτε!

Οι μετοχές αυτές πωλούνται στο ebay έναντι 249$ και μάλιστα από ΓΕΡΜΑΝΟ πωλητή του ebay. Ως Έλληνας θα ήθελα πολύ αυτή η ιστορία να έχει την θετική πλευρά ως εξέλιξη, δηλαδή να πάρει η Ελλάδα τα 2,3 τρις, να ξεχρεώσει και να δούμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των Ελλήνων ξανά.

Φοβάμαι όμως μην είναι απλά μία προσπάθεια κάποιων να ξεγελάσουν τον κόσμο να αγοράσει τις παραμυθένιες μετοχές από το ebay νομίζοντας ότι θα θησαυρίσει. Στον παρακάτω σύνδεσμο σας έχω την διεύθυνση όπου μπορεί να αγοράσει κανείς μία μετοχή αξίας πολλών δις.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΨΕΜΑΤΟΣ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Η Άποψη αυτή δεν αναιρεί την σοβαρότητα του θέματος και έχει ως σκοπό να παρουσιάσει κάποια δεδομένα τα οποία βρέθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με την υπόθεση αυτή. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την γνησιότητα των μετοχών που πωλούνται στο Internet και την αξιοπιστία του πωλητή. Ο πωλητής πάντως (ebay) δεν αναφέρει ότι είναι πλαστές ή για διακοσμητικούς λόγους.

Για ασφαλή συμπεράσματα απαιτείται περισσότερη έρευνα από οικονομολόγους ή άλλους σχετικούς με το αντικείμενο επιστήμονες.

Η διεύθυνση όπου πωλούνται οι μετοχές στο EBAY

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, επισκεφθείτε: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει