Την ανάγκη να αλλάξει το φορολογικό σύστημα ώστε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, επεσήμανε στο ΣΚΑΪ η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη.

Ζήτησε επίσης να μπει τέλος στην γραφειοκρατία, λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να χρειάζονται τρία χρόνια για να πάρει άδεια μια επιχείρηση». Επιπλέον η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι μετά τη συναίνεση στην παιδεία, τα κόμματα θα πρέπει να συνεννοηθούν και στο φορολογικό.

Εξάλλου, η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» χαρακτήρισε λανθασμένη τη συμφωνία με τη Φινλανδία και ζήτησε συσπείρωση δυνάμεων ώστε να ψηφιστεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου από τα κοινοβούλια των χωρών.

«Δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί καθώς το έλλειμμα έχει εκτοξευτεί», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ξανακερδίσει

την χαμένη της αξιοπιστία «δίνοντας δείγματα γραφής, όπως η μείωση στο δημόσιο τομέα και η αλλαγή της φορολογικής πολιτικής ώστε να δοθεί ανάσα στην ελληνική οικονομία».

Πηγή: skai.gr