H Randi Zuckerberg, Marketing Director του Facebook και αδερφή του συνιδρυτή και CEO Mark Zuckerberg, παραιτήθηκε από το Facebook. Έξι χρόνια αφότου έπιασε δουλειά στην εταρεία,

η Randi τώρα θα ιδρύσει μία εταιρεία με το όνομα RtoZ Media που θα βοηθάει επιχειρήσεις να γίνονται πιο “κοινωνικές”. Η Randi υπήρξε μαι χαρισματική προσωπικότητα τόσο στο Facebook όσο και στη Silicon Valley.

Τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν σε άδεια μητρότητας, έχοντας μόλις γεννήσει το πρώτο της παιδί, και η αποχή της από τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς του Facebook απ’ ότι φαίνεται της έδωσε χρόνο να σκεφτεί τι θέλει να κάνει στην επόμενη φάση της καριέρας της.

Αν και δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα του Facebook, η Randi δεν ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της. Σύμφωνα με την επιστολή της παραίτησής της, στόχος της είναι να συνεργαστεί με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των media και να οδηγήσει σε καινοτομικές εφαρμογές στην πλατφόρμα του Facebook, που θα είναι ο κεντρικός πυρήνας όλων των project της.

Επίσης, δήλωσε πρόθυμη να παρέχει συμβουλές στο Facebook όσον αφορά media projects όπως το “Facebook Live” ή άλλα προγράμματα.

Από τη μία, της ευχόμαστε καλή τύχη. Από την άλλη, έχοντας δηλώσει πρόσφατα πως “πρέπει να σταματήσει η ανωνυμία στο Internet”, δεν είμαστε βέβαιοι κατά πόσον θα θέλαμε να ευοδωθούν σχέδια της που θα πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Πηγή: pcsteps.gr