Στο Ηράκλειο Κρήτης

Mία ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού από δεκαπέντε άτομα σε βάρος μιας ανήλικης 16 χρονών, υπό την επήρεια ναρκωτικών, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια καθώς και του Νόμου περί ναρκωτικών. Σύμφωνα με καταγγελία της 16χρονης, η οποία δηλώνει χρήστης ναρκωτικών ουσιών,

το βράδυ του Σαββάτου στις Βασιλιές Ηρακλείου, ένας 26χρονος, με τον οποίο διατηρούσε κατά το παρελθόν προσωπική σχέση, της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης και έπειτα, εκμεταλλευόμενος ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ακολούθως, ο 26χρονος σύμφωνα με την καταγγελία, που ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, μετέφερε την ανήλικη σε τρία σπίτια, σε δυο διαφορετικές περιοχές του Ηρακλείου, όπου αφού παρέμειναν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, διέθεσαν σε αυτήν ναρκωτικές ουσίες.

Οι παραπάνω, που εκτιμάται ότι ήταν δεκαπέντε άτομα, αφού καταχράστηκαν την ανικανότητα προβολής αντίστασης από την ανήλικη τη βίασαν ομαδικά.

Η 16χρονη κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα όσα υποστηρίζει, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στο Τμήμα, χωρίς να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Πηγή: skai.gr