Μπορεί και να καταφερετε να βοηθήσετε!! Ονομάζομαι Ηρώ Τσεκούρα και έχω ενα αγορακι που το λενε Ελια και ειναι 3 χρονων.

Ο Ελιας εδω και 3 μηνες νοσηλευεται στο παιδογκολογικο τμημα του νοσοκομειου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονικη με μια σπανια ασθενεια του μυελου των οστων που λεγεται απλαστικη αναιμια. Αυτο σημαινει οτι ο μυελος του δεν παραγει αιμοπεταλια, λευκα και ερυθρα αιμοσφαιρια και ως συνεπεια αυτου χρειαζεται συνεχεις μεταγγισεις αιμοπεταλιων. Τα αιμοπεταλια ζουν ελαχιστες μερες για αυτο ο δοτης πρεπει να μενει στη Θεσσαλονικη. Σας παρακαλω, αν καποιος απο σας εχει ομαδα αιματος 0 αρνητικο(πολυ σπανια ομαδα), η γνωριζει καποιον με αυτην την ομαδα και θελει να βοηθησει δινωντας αιμοπεταλια ας απικοινωνησει μαζι μου στο τηλ 6948781825. Αν θελετε να διαβασετε περισσοτερα για τη δωρεα αιμοπεταλιων επισκευτειτε το www.lampsi.org και ακολουθηστε το λινκ που υπαρχει στην αριστερη πλευρα της σελιδας. Σας ευχαριστουμε πολύ.

 

Από την 1η Ιουνίου 2011 η Λάμψη έχει μετακομίσει σε νέο γραφείο άνωθεν του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Η νέα διεύθυνση είναι: Κλεάνθους 5 και Παπαναστασίου, τ.κ. 54453,

τηλ./fax: 2310-943396, E-mail: lampsi@lampsi.org

Τα τηλέφωνα του συλλόγου παρέμειναν τα ίδια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του συλλόγου μας, για οποιοδήποτε θέμα αφορά παιδιά με κακοήθη ασθένεια ή αν απλά θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά στη δράση του συλλόγου.

Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/2011/06/blog-post_3304.html#ixzz1Sff8FHsS