Η ιστορία της ΑΕΚ και το γεγονός πως του προσφέρθηκε μια νέα αξιοσημείωτη πρόκληση στην καριέρα του ήταν τα στοιχεία που έπεισαν τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν να αφήσει τη Γουέστ Χαμ στα… κρύα του λουτρού και να υπογράψει στην «Ένωση», όπως ανέφερε ο Ισλανδός αστέρας κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «κιτρινόμαυρους».

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκούντγιονσεν:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου. Θέλω να δείξω τις ικανότητές μου στη νέα μου ομάδα. Ενθουσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις.

-Τι τον έπεισε να έρθει:

«Είναι μια πρόκληση, μια νέα πορεία για την καριέρα μου. Μου έδειξαν ότι αξίζει να έρθω στην ομάδα. Ο πρόεδρος που εξήγησε πολλά στοιχεία για την ομάδα για την ιστορία της. Γνώριζα τον σύλλογο γιατί αγωνίστηκε σε αυτή ο Γκρέταρσον .Τις επόμενες ημέρες θα μάθω περισσότερα»

-Σχόλιο για την υποδοχή

«Με άφησε έκπληκτο. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω κάθε δύναμη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου».

-Για το πρωτάθλημα:

«Είναι μια μεγάλη εμπειρία. Θα βάλω νέους στόχους και θα προσπαθήσω να τους κατακτήσω. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη με το Κύπελλο. Έχουμε φιλοδοξίες σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: sday.gr