Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και ο Αντώνης Μπαζάκας από την εταιρία function1, ετοίμασαν μία ιστοσελίδα που κινείται γύρω από το θέμα της πιστοποίησης στην πληροφορική – κυρίως – και στην προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Η βοήθεια που παρέχεται στους επισκέπτες της σελίδας είναι η ενημέρωση γύρω από θέματα πιστοποίησης, βοηθητικά Video εκπαίδευσης και quiz με ερωτήσεις τύπου εξετάσεων για διάφορες θεματικές ενότητες.

Επίσης ο επισκέπτης ανταμείβεται με πόντους όσο περισσότερο χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα με τους οποίους μπορεί να κερδίζει δώρα ή εκπτώσεις σε επιλεγμένες σχολές για την πιστοποίησή του (κατά καιρούς θα ανακοινώνονται λίστες με δώρα).

Στη βάση δεδομένων υπάρχουν χρήσιμα έγγραφα, όπως πρότυπα βιογραφικών, αιτήσεις, προγράμματα εβδομαδιαία κ.α., που μπορεί κάποιος να κατεβάζει και να τα χρησιμοποιεί ελεύθερα.

Ο υποψήφιος για πιστοποίηση μπορεί να βλέπει σχολές πληροφορικής και να επιλέγει αυτή που του ταιριάζει. Οι σχολές μπορούν να καταχωρούνται στο site είτε δωρεάν (σε συγκεκριμένη θέση) είτε επί πληρωμή (σε θέση που αποφασίζεται κατόπιν συμφωνίας).

Η σελίδα προτρέπει τους ιδιοκτήτες σχολών να κάνουν κάποια έκπτωση στους χρήστες – μέλη της σελίδας, ώστε να διευκολύνονται στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Ήδη τα μέλη ξεπερνούν τα 1000, ενώ να σημειωθεί ότι καιρούς γίνονται διαγωνισμοί με χρήσιμα δώρα

Τρέχων διαγωνισμός

Η ιστοσελίδα www.getcert.gr χαρίζει 5 USB FLASH DISK 4GB σε 5 μέλη που θα φτάσουν τους 600 πόντους, χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό που έχει η σελίδα. Γίνετε μέλη σήμερα δωρεάν και εκπαιδευτείτε στην μεγαλύτερη σελίδα δωρεάν προετοιμασίας και εκπαίδευσης στην πληροφορική. Υπάρχει και ένας εκτυπωτής HP τον οποίο χαρίζουμε και ελπίζουμε να τον δώσουμε σύντομα!. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την διεύθυνση www.getcert.gr

ή στείλτε email στην διεύθυνση info@getcert.gr

 

Οι ιδρυτές της σελίδας

Χατζηγεωργίου Γεώργιος, Μπαζάκας Αντώνιος

Το κείμενο γράφτηκε από : verianews.blogspot.com